O nama najbolje govore rezultati našeg rada i brojni zadovoljni korisnici naših usluga

Osnivanje i vizija

Centar za edukaciju NS Pro group osnovan je 2002.godine. Na samom početku rada, škola je stekla ugled i reputaciju zahvaljujući svojim dobro osmišljenim kursevima kako za početnike u svetu računara, tako i za one koji su već imali dobru osnovu i želeli da usavrše svoje znanje.

Od 2004.godine počeli smo da radimo i kao škola stranih jezika, širom Srbije.

Efikasnost i dostupnost

Upotreba memorijskih mapa omogućila je mnogo efikasniju nastavu i brže usvajanje gradiva od strane polaznika. Ovakav pristup sa potpuno novim tehnikama učenja omogućio je da kursevi postanu dostupni svim građanima.

Ciljevi i principi rada

Jedan od najvažnijih ciljeva našeg edukativnog centra je, od samog osnivanja pa do danas, da se omogući visok i jednak kvalitet nastave u dodatnom obrazovanju, kako ljudima u gradu, tako i onima koji žive van njega.

Misija

Kao centar za edukaciju motivišemo polaznike da, radeći na svojim dodatnim sposobnostima i veštinama, obezbede sebi lakši put do zaposlenja, odlaska na studije u inostranstvo ili jednostavno samo podignu nivo postojećih znanja.

Organizacija, resursi, ponude i razvoj

Naš edukativni centar broji preko 25 poslovnih jedinica u svim većim gradovima Srbije.
Prateći savremene trendove u obrazovanju, kao i potrebe tržišta rada i interesovanja naših polaznika, sa ponosom nudimo:

  • TELC sertifikacija – za polaznike nemačkog jezika. Priznati sertifikati u Nemačkoj, sa mogućnošću polaganja u našim centrima u Beogradu, Novom Sadu i Užicu. Kursevi nemačkog jezika za medicinare su usko povezani sa pripremom za polaganje za neki od TELC sertifikata
  • kursevi engleskog jezika sa mogućnošću polaganja za LCCI sertifikate
  • kurseve računara prema ECDL standardu
  • brojne prekvalifikacijske kurseve