NS Pro Group Požega

Adresa: Francuska 1, Biznis Centar
Telefoni: 031/518 143; 523 240 060/0518 143; 063/10 33 481; 063/10 33 475
Email: nsprogroup.uzice@gmail.com
FB: Centar za edukaciju NS PRO GROUP POŽEGA

Požega NS Pro Group

Poštovani polaznici,

Želimo Vam dobrodošlicu, ugodan boravak i prijatno druženje tokom kursa u našoj školi. Verujemo da ste izabrali pravi kurs za Vas. Ukoliko se još dvoumite ili su Vam potrebne dodatne informacije, pozovite nas! Na raspolaganju Vam je naš stručan tim koji će Vas posavetovati i pomoći da napravite pravi izbor i postanete zadovoljan korisnik naših usluga. Najsvežije informacije o svim aktivnostima u našem Centru za edukaciju u Novom Sadu pročitajte u nastavku ove stranice.

Bojan D. Stanojević, Direktor

Kursevi stranih jezika Požega

Strani jezici za decu

Udžbenici i dodatni materijal: Pored školske literature koja je prioritetna zbog napretka dece pri obeveznoj nastavi, koristimo udžbenike poznatih izdavača kao što su Oxford University Press, Cambridge University Press uz audio i video materijale.

Trajanje kursa: Tokom cele školske godine u skladu sa zvaničnim školskim rasporedom. Škola se trudi da uskladi svoje časove sa dečijim privatnim obavezama (vannastavne aktivnosti). Deca prate nastavu 2 x nedeljno po 60 min.

Kurs engleskog jezika za decu predškolskog uzrasta – PRIDRUŽITE NAM SE!

Većini dece prvi susret sa engleskim jezikom jeste u predškolskom uzrastu i zbog pravilnog načina rada profesora naše škole stvara se ljubav deteta ka engleskom jeziku. Kurs engleskog jezika za predškolce je bogat različitim sadržajem i podrazumeva usvajanje engleskog jezika na atraktivan i zanimljiv način (kroz pesmice, priče, različite aktivnosti, recitacije i korišćenje literature adekvatne za ovaj uzrast). Broj mesta ograničen!

Izaberite najbolje za svoje dete i pridružite nam se! Saznajte više o kursevima engleskog jezika za decu: Kursevi za decu

Vaše mesto možete rezervisati putem telefona: 060/0518 143; 063/10 33 481; 063/10 33 475

Engleski jezik za decu od 4 godine

Svaki čas u NS PRO GROUP školi predstavlja kreativni proces i dobro osmišljenu predstavu u kojoj deca s oduševljenjem samovoljno učestvuju. Deca brzo usvajaju strani jezik, te stoga treba ulagati u njihovo znanje, a samim tim i budućnost. Dete treba podsticati da školu gleda kao nešto praktično, korisno za svakodnevni život i da petica ne bude jedini cilj, a ona zasigurno neće izostati ukoliko dete usvaja strani jezik na isti način na koji je usvajalo i maternji. Literatura Cookie and friends sadržana iz 3 nivoa daje mogućnost deci da na kvalietatn način uđu u svet engleskog jezika i dobro se pripreme za niže razrede osnovne škole.

Broj mesta ograničen! Izaberite najbolje za svoje dete i pridružite nam se!
Saznajte više o kursevima engleskog jezika za decu: Kursevi za decu

Vaše mesto možete rezervisati putem telefona: 060/0518 143; 063/10 33 481; 063/10 33 475

Kurs nemačkog jezika za decu školskog uzrasta

Uz zabavu do uspeha! Program za učenje nemačkog jezika za decu i mlade-sistematski, uz zabavu i igru do bolje ocene iz nemačkog! Savremeni udžbenik, nemačkog izdavača Hueber, PINGPONG, prilagođen deci školskog uzrasta. Uz moderan metodološki pristup omogućava da se sa nemačkim jezikom upoznate na najzanimljiviji i najjednostavniji način! U nastavi se primenjuju najsavremenije interaktivne metode. Broj mesta ograničen! Izaberite najbolje za svoje dete i pridružite nam se!

Vaše mesto možete rezervisati putem telefona: 060/0518 143; 063/10 33 481; 063/10 33 475

Engleski jezik za osnovce

Na našim časovima pored školske literature koja je prioritet zbog opšteg napretka dece pri obaveznoj nastavi, koristimo udžbenike poznatih izdavača kao što su Oxford University Press, Cambridge University Press, koristeći i audio i video materijale.

Trajanje kursa: Časovi traju tokom cele školske godine i u skladu sa zvaničnim školskim rasporedom. Škola se trudi da uskladi svoje časove sa dečijim privatnim obavezama ( vannastavne aktivnosti) deca prate nastavu 2 puta nedeljno po 60 min. Broj mesta ograničen! Izaberite najbolje za svoje dete i pridružite nam se!

Nastava se izvodi u sledećim terminima:
I razred – ponedeljak i sreda od 18.10 do 19.10
II razred – ponedeljak i sreda od 18.10 do 19.10
III razred – utorak i četvrtak od 18.10 do 19.10
IV razred – utorak i četvrtak od 18.10 do 19.10
V razred – ponedeljak i sreda od 19.10 do 20.10

Saznajte više o kursevima engleskog jezika za decu: Kursevi za decu

Vaše mesto možete rezervisati putem telefona: 060/0518 143; 063/10 33 481; 063/10 33 475

Strani jezici za odrasle

– Početni kursevi za odrasle iz engleskog, nemačkog i francuskog jezika u trajanju od 4 meseca.
– Specijalizovani kursevi nemačkog jezika za medicinske radnike kao i pripreme za polaganje za međunarodno priznate sertifkikate (Goethe, Telc i OSD);
– Intezivni i redovni kursevi engleskog, nemačkog i italijanskog jezika
– Poslovni engleski i nemački jezik

Ostali kursevi jezika koje organizujemo
ŠPANSKI – ITALIJANSKI – FRANCUSKI – GRČKI – RUSKI – ŠVEDSKI

Informatički kursevi Požega

U pripremi

Prekvalifikacije Požega

Obuke prekvalifikacija

– Obuka za masera
– Učenje za frizera
– Prekvalifikacija za profesionalno šminkanje
– Knjigovodstveni kurs nivo I

Edukativni centar izdaje sertifikate priznate od strane NSZ

Prevodi dokumenata sa i bez overe sudskog tumača

– Simultano prevođenje
– Konsekutivno prevođenje
– Lektorisanje srpskih i stranih tekstova