EVENT MENADŽMENT

Želite da radite nešto veoma uzbudljivo, kreativno i dinamično? Event menadžment je oblast u kojoj nikad nije dosadno, oblast u kojoj se stiču ogromna životna i poslovna iskustva iz raznih sfera delovanja.

Na ovom treningu naučićete da je osnova dobre organizacije temeljna priprema, da su vam pregovaračke veštine i prodajno umeće i te kako potrebni, ali i da bez energije, volje i kreativnosti nećete moći mnogo toga da uradite. Sva ova znanja upravo stičete na ovom treningu.

Više o tome –>

 

PRODAJA

Ukoliko se bavite direktnom prodajom, a željeni rezultati izostaju, pravo je vreme da promenite pristup i uložite u veštine koje će vam sa sigurnošću doneti veći broj realizovanih prodaja, veću zaradu i  najvažnije odličan osećajPrijavite se na trening Prodajni alati zabolje sutra i povećajte prodaju.

Više o tome –>

 

 

 

KOPIRAJTING

Želite da pišete, ali ne znate kako da počnete? Pustite reči da rade za vas. Kako? Tako što ćete se prijaviti na trening kopirajtinga, savladati veštinu prodajnog pisanja i postati sjajan kreator različitih tipova sadržaja.

Više o tome –>

 

INTERNET MARKETING

Koliko vremena dnevno izgubite na fejsbuku i instagramu? Neka ove društvene mreže, ali i  internet budu vaši saveznici, a ne ubice vašeg vremena. Online svet je pun mogućnosti koje čekaju da budu iskorišćene.

Prijavite se na kurs internet marketinga!

Više o tome –>