Pirot NS Pro Group 

Adresa: Dobrice Milutinovića lokal 9 (iznad zlatare MARIUS)
Telefoni: 060/0-801-395
Email: pirot@nsprogroup.edu.rs
FB: NS PRO GROUP Pirot

Poštovani polaznici,

Želimo Vam dobrodošlicu, ugodan boravak i prijatno druženje tokom kursa u našoj školi. Verujemo da ste izabrali pravi kurs za Vas. Ukoliko se još dvoumite ili su Vam potrebne dodatne informacije, pozovite nas! Na raspolaganju Vam je naš stručan tim koji će Vas posavetovati i pomoći da napravite pravi izbor i postanete zadovoljan korisnik naših usluga. Najsvežije informacije o svim aktivnostima u našem Centru za edukaciju u Novom Sadu pročitajte u nastavku ove stranice.

Bojan D. Stanojević, Direktor

Kursevi stranih jezika u Pirotu

Kursevi engleskog jezika

Opšti i poslovni kursevi kao i specijalizovani/pripremni kursevi za međunarodno priznate ispite (LCCI, FCE, CEA, CPE, TOEFL, IELTS)

Kursevi nemačkog jezika

Opšti i poslovni kursevi kao i specijalizovani/pripremni kursevi za međunarodno priznate ispite (Goethe, Telc, ÖSD)

Kursevi norveškog jezika

Opšti kursevi norveškog jezika obezbeđuju kandidatima da steknu sve nivoe potrebnih znanja za turističku posetu, iseljenje u Norvesku, ili život i zaposlenje (posao) u Norveškoj.

Ostali kursevi jezika koje organizujemo
ŠPANSKI – ITALIJANSKI – FRANCUSKI – GRČKI – RUSKI – ŠVEDSKI

Naše prednosti:

– zastupljeni su svi nivoi učenja po CEF standardu (A1 – C1)
– na raspolaganju su vam redovni i intenzivni kursevi
– prepodnevni, poslepodnevni i večernji termini
– online nastava (engleski, nemački, mađarski, francuski, italijanski, španski, grčki, ruski jezik)
– prevodi dokumenata sa i bez overe sudskog tumača
– individualna nastava
– stručan nastavni kadar
– savremena literatura
– mogućnost organizovanja nastave VIKENDOM
– besplatno testiranje
– sertifikati na kraju kursa

OBEZBEDITE SEBI BOLJU KARIJERU!

Pozovite nas na: 060/0-801-395 i informišite se oko kurseva koje Vas zanimaju!
Istaknuti kursevi ovog meseca: KURS NEMAČKOG ZA ODRASLE

Engleski jezik za odrasle

Opšti kursevi engleskog jezika za odrasle prilagođeni su potrebama polaznika kao što su aktuelni događaji u zemlji i svetu, svakodnevne aktivnosti, karijera, putovanja, prezentacijske veštine i drugo. Engleski jezik je danas sinonim modernog društva i zvanični je jezik u 45 zemalja sveta. Poslednjih godina je mnogo dobio na značaju u gotovo svim oblastima znanja, naročito zbog dostupnosti sadržaja na tom jeziku.

U Centru za edukaciju NS PRO GROUP pružamo mogućnost svim zainteresovanim kandidatima da se uz kvalitetnu literaturu kompetentan kadar pripreme za polaganje jednog od međunarodno priznatih ispita iz opšteg i poslovno/pravnog engleskog jezika. Zahvaljujući radu u malim grupama stvara se mogućnost da svi polaznici imaju mogućnosti da dođu do izražaja.

Nemački jezik za odrasle

Opšti kursevi nemačkog jezika prilagođeni su zahtevima Zajedničkog referentnog okvira za jezike Saveta Evrope CEF i obuhvataju učenje svih jezičkih veština (čitanje, pisanje, slušanje i govor). Završnim ispitom vrši se provera svih nabrojanih segmenta koji se na sertifikatu našeg Centra za edukaciju ocenjuju numerički. Sertifikat pokazuje u kojoj meri polaznik vlada svakom od nabrojanih jezičkih veština i pokazatelj je njegove opšte pripremljenosti za polaganje na nekom od priznatih instituta za nemački jezik.

Stručni tim profesora vrši konstantnu evaluaciju nastavnog rada, čime se postiže konstantno unapređivanje nastavnog procesa.

Kursevi za decu

Engleski i nemački jezik za decu uzrasta od 3 do 7 godina i za osnovce i decu uzrasta od 7 do 14 godina traju 10 meseci, odnosno obuhvataju jednu školsku godinu. Časovi se održavaju dva puta nedeljno po 45 odnosno po 60 minuta u terminim dogovorenim sa roditeljima. Termini koji su se ustalili su oni od 17 časova, odnosno oni koji ne remete školske aktivnosti dece.

Svaki predavač prati rad i napredak dece tokom kursa i ukoliko je potrebno dodatno radi sa decom I pomaže oko gradiva u školi.

Kursevi su koncipirani na aktivnosti koje zahtevaju komunikaciju, rešavanje izazova – zadataka, rad na projektima uz korišćenje pisanja i gramatike, naravno, usklađene sa uzrastom dece sa ciljem da motivišu polaznika (dete) na samostalno i verodostojno korišćenje jezika.

Deca u toku kursa imaju testove napretka, dok po završetku polažu test koji obuhvata sve nastavne jedinice rađene u toku godine i koji su pokazatelj da li je i koliko dete usvojilo i savladalo program, što je cilj i predavača i NS PRO GROUP. Usvojeno znanje deca dele i sa roditeljima na završnoj priredbi uz dobijanje sertifikata dostignutog nivoa poznavanja stranog jezika.

Engleski za decu –>

Informatički kursevi u Pirotu

Programski paketi za poslovne korisnike

(elektronsko poslovanje, MS Project, obuka za poslovne sekretare, napredni MS Word i MS Excel)

Programski paketi su namenjeni polaznicima koji žele da se usavrše iz različitih oblasti neophodnim za njihov posao ili napredak na poslu. Zbog savremenog načina i ubrzanog tempa života, nastava je prilagođena polaznicima kroz individualni rad.

Obuke WEB design-a i WEB programiranja (PHP, HTML, MySQL)

Polaznici u našem Centru za edukaciju NS PRO GROUP mogu savladiti web design i web programiranje kroz individualnu nastavu. Kompanije širom Srbije traže sve veći broj osoba ovog profila i postoje različite mogućnosti za zaposlenje bilo u kompanijama ili samostalno – freelance.
Više

ECDL start i core sertifikat

CENTAR ZA EDUKACIJU NS PRO GROUP organizuje obuku za dobijanje ECDL start i core sertifikata koji su traženi prilkom apliciranja za posao. Kompjuterska pismenost je neophodna svakom polazniku koji želi da aplicira za posao ili koji želi da napreduje na svom radnom mestu. Grupna nastava je organizovana svaki dan, tokom deset radnih dana, u terminu od 17 do 20 časova. Indivudualna nastava je prilagođena potrebama polaznika U okviru obuke uče se Osnove informacionih
Više o ECDL kursevima

Prekvalifikacije u Pirotu

Obuke prekvalifikacija

– Osnovno i napredno knjigovodstva/računovodstva;
– Obuka za muškog/ženskog frizera;
– Obuka za pedikir, manikir i nadogradnja noktiju

Teorijska i praktična nastava. Sertifikati po završetku kursa.

Knjigovodstvo – Elektronsko poslovanje – Poslovni sekretar

Knjigovodstvo uz poštovanje najnovijih promena u ekonomiji i finansijskom poslovanju je kurs za sve one koji rade ili žele da rade u ovoj oblasti. Obuka traje tri meseca, obuhvata fond od 72 nastavna časa uz dinamiku od tri puta nedeljno u terminima dogovorenim na nivou grupe.

Kurs je podeljen na dva dela: osnovni i napredni uz usavršavanje svih knjigovodstvenih pojava u teoriji i praksi.

Kursevi za poslovne sekretare i elektronsko poslovanje uz korišćenje MS Excela i MS Project-a obuhvata skup veština koje zahteva savremeno poslovanje. Kurs je prilagođen individualnim zahtevima i potrebama polaznika i časovi se održavaju u skladu sa slobodnim vremenom polaznika.

Prevodi dokumenata sa i bez overe sudskog tumača

Prevodi različitih vrsta dokumenata sa ili bez overe sudskog tumača – engleski, nemački, mađarski, grčki, francuski, italijanski, švedski, norveški i ruski jezik. Brzo, kvalitetno i povoljno!