NS Pro Group Bačka Palanka

Adresa: Tržni centar, Kralja Petra I 12/1
Telefoni: 060/422-00-65, 021/422-003
Email: backa.palanka@nsprogroup.edu.rs
FB: NsPro Bačka Palanka

Poštovani polaznici,

Želimo Vam dobrodošlicu, ugodan boravak i prijatno druženje tokom kursa u našoj školi. Verujemo da ste izabrali pravi kurs za Vas. Ukoliko se još dvoumite ili su Vam potrebne dodatne informacije, pozovite nas! Na raspolaganju Vam je naš stručan tim koji će Vas posavetovati i pomoći da napravite pravi izbor i postanete zadovoljan korisnik naših usluga. Najsvežije informacije o svim aktivnostima u našem Centru za edukaciju u Novom Sadu pročitajte u nastavku ove stranice.

Bojan D. Stanojević, Direktor

Ono po čemu se ističemo

Kažu da možete promeniti svet obrazovanjem i da je to nešto što vam niko ne može oduzeti.

Locirana na levoj obali Dunava i četrdesetak kilometara udaljena od Novog Sada, u Bačkoj Palanci se nalaze dve učionice NS PRO GROUP. Kursevi stranih jezika za decu i odrasle, informatičko-poslovni programski paketi, kursevi prekvalifikacija – dodatno obrazovanje i usavršavanje uz kvalitetnu nastavu je baza naše poslovne jedinice u Bačkoj Palanci.

U samom centru grada, naići ćete na vedar duh, dobru energiju i stručan kadar koji se konstantno usavršava i iznalazi nove i sve bolje načine primene nastavnih sredstava i obrazovnih metoda.

Kursevi stranih jezika Bačka Palanka

Kursevi engleskog jezika

Opšti i poslovni kursevi kao i specijalizovani/pripremni kursevi za međunarodno priznate ispite (LCCI, FCE, CEA, CPE, TOEFL, IELTS).

Kursevi nemačkog jezika

Opšti i poslovni kursevi kao i specijalizovani/pripremni kursevi za međunarodno priznate ispite (Goethe, Telc, ÖSD).

Kursevi mađarskog jezika

Opšti i specijalizovani kursevi za dobijanje mađarskog državljanstva! Visoka prolaznost!

Ostali kursevi jezika koje organizujemo
ŠPANSKI – ITALIJANSKI – FRANCUSKI – NORVEŠKI – GRČKI – RUSKI – ŠVEDSKI

Zašto NS PRO group?

– zastupljeni su svi nivoi učenja po CEF standardu (A1 – C1)
– na raspolaganju su vam redovni i intenzivni kursevi
– prepodnevni, poslepodnevni i večernji termini
– online nastava (engleski, nemački, mađarski, francuski, italijanski, španski, grčki, ruski jezik)
– prevodi dokumenata sa i bez overe sudskog tumača
– individualna nastava
– stručan nastavni kadar
– savremena literatura
– mogućnost organizovanja nastave VIKENDOM
– besplatno testiranje
– sertifikati na kraju kursa

OBEZBEDITE SEBI BOLJU KARIJERU!

Pozovite nas na: 021/750-035 ili 060/422-00-65 i informišite se oko kurseva koje Vas zanimaju!

Engleski jezik za odrasle – u Bačkoj Palanci

Opšti kursevi engleskog jezika za odrasle prilagođeni su potrebama polaznika. Prilagođeni su aktuelnim događajima u zemlji i svetu, svakodnevnim aktivnostima. Mogu da posluže u izgradnji karijere, na putovanjima, prezentacijama i drugo. Engleski jezik je danas sinonim modernog društva i zvanični je jezik u 45 zemalja sveta. Poslednjih godina je mnogo dobio na značaju u gotovo svim oblastima znanja, naročito zbog dostupnosti sadržaja na tom jeziku.

U Centru za edukaciju NS PRO GROUP pružamo mogućnost svim zainteresovanim kandidatima da se uz kvalitetnu literaturu kompetentan kadar pripreme za polaganje jednog od međunarodno priznatih ispita iz opšteg i poslovno/pravnog engleskog jezika. Zahvaljujući radu u malim grupama stvara se mogućnost da svi polaznici imaju mogućnosti da dođu do izražaja.

Nemački jezik za odrasle – Bačka Palanka

Opšti kursevi nemačkog jezika prilagođeni su zahtevima Zajedničkog referentnog okvira za jezike Saveta Evrope CEF i obuhvataju učenje svih jezičkih veština (čitanje, pisanje, slušanje i govor). Završnim ispitom vrši se provera svih nabrojanih segmenta koji se na sertifikatu našeg Centra za edukaciju ocenjuju numerički. Sertifikat pokazuje u kojoj meri polaznik vlada svakom od nabrojanih jezičkih veština i pokazatelj je njegove opšte pripremljenosti za polaganje na nekom od priznatih instituta za nemački jezik.

Stručni tim profesora vrši konstantnu evaluaciju nastavnog rada, čime se postiže konstantno unapređivanje nastavnog procesa.

Kursevi za decu

Engleski i nemački jezik za decu uzrasta od 3 do 7 godina i za osnovce i decu uzrasta od 7 do 14 godina traju 10 meseci, odnosno obuhvataju jednu školsku godinu. Časovi se održavaju dva puta nedeljno po 45 odnosno po 60 minuta u terminim dogovorenim sa roditeljima. Termini koji su se ustalili su oni od 17 časova, odnosno oni koji ne remete školske aktivnosti dece.

Svaki predavač prati rad i napredak dece tokom kursa i ukoliko je potrebno dodatno radi sa decom I pomaže oko gradiva u školi.

Kursevi su koncipirani na aktivnosti koje zahtevaju komunikaciju, rešavanje izazova – zadataka, rad na projektima uz korišćenje pisanja i gramatike, naravno, usklađene sa uzrastom dece sa ciljem da motivišu polaznika (dete) na samostalno i verodostojno korišćenje jezika.

Deca u toku kursa imaju testove napretka, dok po završetku polažu test koji obuhvata sve nastavne jedinice rađene u toku godine i koji su pokazatelj da li je i koliko dete usvojilo i savladalo program, što je cilj i predavača i NS PRO GROUP. Usvojeno znanje deca dele i sa roditeljima na završnoj priredbi uz dobijanje sertifikata dostignutog nivoa poznavanja stranog jezika.

Medicinski nemački jezik – Bačka palanka

Centar za edukaciju NS Pro Group održava kurseve nemačkog jezika pod nazivom „StartPFLEGE“. Ovi kursevi se održavaju za polaznike medicinske struke i orijentisani su prema standardima i propisima stručno-poslovnih kurseva nemačkog jezika, kakvi se u Nemačkoj sprovode u okviru ESF-BAMF programa.

Karakteristike kursa:

– Kursevi su priprema za stručno-specifični ispit nemačkog jezika ispitnog centra TELC pod nazivom B1-B2 PFLEGE.
– TELC sertifikati su zvanično priznati u Nemačkoj, a sertifikate za medicinski nemački jezik izdaje jedino ispitni centar TELC.
– Kursevi su tipski, sa intenzitetom od 16 do 50 časova na mesečnom nivou. Sa najvećem intenzitetu nastave na mesečnom nivou (od 50 časova), moguće je da polaznik koji je apsolutni početnik u roku od šest meseci dostigne B1 nivo poznavanja nemačkog jezika.
– Postoji velika potražnja za medicinskim kadrom svih struka.
– Medicinski nemački jezik je specijalizovan kurs, za koji se koristi odgovarajući nastavni materijal koji je prilagođen planu i programu za ovaj vid obuke.

Pomoć polaznicima kursa

Centar za edukaciju NS Pro Group, pomaže svima koji pohađaju medicinski nemački jezik i koji imaju za cilj da nastave život i rad u Nemačkoj. Pomoć se realizuje na sledeći način:

– NA TERITORIJI CELE SRBIJE organizujemo polu intenzivne i intenzivne kurseve medicinskog nemačkog jezika od nivoa A1 do B1; (znanje nemačkog jezika na nivou B1 je glavni preduslov za rad u zdravstvenim ustanovama, uz prednost radnog iskustva u struci),
– nudimo mogućnost pripreme i polaganja ispita B1-B2-Pflege Telc
– pružamo pomoć u sastavljanju radnih biografija, u komunikaciji između polaznika i zdravstvenog centra
– priprema polaznika, tokom nastave, za rad i život u Nemačkoj (davanje korisnih informacija iz realnog života)

 

Informatički kursevi u Bačkoj Palanci

Programski paketi za poslovne korisnike

(elektronsko poslovanje, MS Project, obuka za poslovne sekretare, napredni MS Word i MS Excel)

Programski paketi su namenjeni polaznicima koji žele da se usavrše iz različitih oblasti neophodnim za njihov posao ili napredak na poslu. Zbog savremenog načina i ubrzanog tempa života, nastava je prilagođena polaznicima kroz individualni rad.

Obuke WEB design-a i WEB programiranja (PHP, HTML, MySQL)

Polaznici u našem Centru za edukaciju NS PRO GROUP mogu savladiti web design i web programiranje kroz individualnu nastavu. Kompanije širom Srbije traže sve veći broj osoba ovog profila i postoje različite mogućnosti za zaposlenje bilo u kompanijama ili samostalno – freelance.
Više

ECDL start i core sertifikat

CENTAR ZA EDUKACIJU NS PRO GROUP organizuje obuku za dobijanje ECDL start i core sertifikata koji su traženi prilkom apliciranja za posao. Kompjuterska pismenost je neophodna svakom polazniku koji želi da aplicira za posao ili koji želi da napreduje na svom radnom mestu. Grupna nastava je organizovana svaki dan, tokom deset radnih dana, u terminu od 17 do 20 časova. Indivudualna nastava je prilagođena potrebama polaznika U okviru obuke uče se Osnove informacionih
Više o ECDL kursevima

Auto CAD

Auto CAD nudi inženjerima, arhitektama, dizajnerima enterijera i mnogim drugim, brz precizan i veoma prilagodljiv alat za crtanje i projektovanje.
Osnovne karakteristike ovog programa su: tačnost brzina, urednost čitkost i efikasnost.

Koristi se za: modelovanje površina i regiona, izradu tehničke dokumentacije, pravljenje šablona za izradu tehničkih crteža po JUS i ISO standardima, unakrsno povezivanje crteža, što omogućava da više konstruktora na više računara stvara jedan jedinstven projekat.

Rad sa slojevima omogućava jednostavnu promenu na crtežu i modifikovanje objekata na crtežu, rad sa šrafurama, blokovima i kotama, unošenje teksta i rad sa tekstom.

AutoCAD spada u one programe koji su, pre svega, namenjeni projektovanju, crtanju i sličnim potrebama rada na računaru. AutoCAD je danas nezaobilazan alat u arhitekturi, elektrotehnici, aeronautici, mašinstvu, u izradi dijagrama, grafikona, topografskih i geografskih karata itd.

Velika prednost korišćenja AutoCAD-a je i u tome što ovaj program ne zahteva nikakvo posebno znanje iz navedenih oblasti već je njegova upotreba u potpunosti prilagođena potrebama najšireg kruga korisnika.

Prekvalifikacije Bačka Palanka

Obuke prekvalifikacija

– Osnovno i napredno knjigovodstva/računovodstva;
– Obuka za muškog/ženskog frizera;
– Obuka za pedikir, manikir i nadogradnja noktiju

Teorijska i praktična nastava. Sertifikati po završetku kursa.

Knjigovodstvo – Elektronsko poslovanje – Poslovni sekretar

Knjigovodstvo uz poštovanje najnovijih promena u ekonomiji i finansijskom poslovanju je kurs za sve one koji rade ili žele da rade u ovoj oblasti. Obuka traje tri meseca, obuhvata fond od 72 nastavna časa uz dinamiku od tri puta nedeljno u terminima dogovorenim na nivou grupe.

Kurs je podeljen na dva dela: osnovni i napredni uz usavršavanje svih knjigovodstvenih pojava u teoriji i praksi.

Kursevi za poslovne sekretare i elektronsko poslovanje uz korišćenje MS Excela i MS Project-a obuhvata skup veština koje zahteva savremeno poslovanje. Kurs je prilagođen individualnim zahtevima i potrebama polaznika i časovi se održavaju u skladu sa slobodnim vremenom polaznika.

Prevodi dokumenata sa i bez overe sudskog tumača

Prevodi različitih vrsta dokumenata sa ili bez overe sudskog tumača – engleski, nemački, mađarski, grčki, francuski, italijanski, švedski, norveški i ruski jezik. Brzo, kvalitetno i povoljno!