Kurs španskog jezika

Kurs španskog jezika omogućava zainteresovanim kandidatima da s lakoćom savladaju opšte elemente ovog jezika i svoje znanje dovedu do onog nivoa koji je neophodan za aktivno pismeno i usmeno izražavanje u različitim životnim i poslovnim situacijama.

Kursevi španskog jezika su opšteg karaktera, a nastavni planovi usklađeni sa zahtevima CEFR-a (Common European Framework of Reference for Languages) i pripremaju kandidate za polaganje međunarodno priznatih ispita ( DELE od A1 do C1).

DELE su jedine međunarodno priznate diplome koje omogućavaju da potvrdite znanje španskog jezika bilo u sistemu školstva ili univerzitetskim, profesionalnim ili ličnim okvirima. Diplome imaju neograničeno trajanje.

Prijavite se na kurs iz španskog jezika preko naše online prijave –>

Nastava španskog u prostorijama naše škole ili ONLINE

Učenje španskog jezika odvijaju se kroz:

  • individualnu nastavu
  • rad u paru
  • grupni rad

Grupe obuhvataju maksimalno osam kandidata, što omogućava aktivno i ravnopravno učestvovanje svih polaznika u nastavnom procesu.

Опис није доступан.Online nastava španskog jezika

Naučite španski jezik kroz online nastavu koja je moguća putem Zoom, Skype i Viber aplikacije. Iskoristite prednosti online nastave gde Vam mesto vise nije prepreka! Dok ste na putovanju ili ležite u svom udobnom krevetu, uštedite svoje vreme i izaberite mesto koje Vama najviše odgovara za učenje!

 Važnost ovog jezika može se zaključiti i na osnovu slike levo koja pokazuje gde bi nam sve bio potreban španski jezik. 500 miliona ljudi na planeti trenutno govori ovaj jezik, a smatra se da će do 2050. godine ovaj broj da poraste za 100 miliona.

 

Španski za velike i male - porodični paket