big Russian tricolor flag flutters in wind against blue skyKurs ruskog jezika namenjen je deci i odraslima koji žele da nauče ili čak da usavrše svoje znanje koje bi im zmačilo za studiranje ili rad u Rusiji. Ruski jezik pripada istočnoj grupi slovenskih jezika i zastupljen je u Rusiji, Belorusijim Kazahstanu i Kirgistanu. Prema podacima Kembridžove enciklopedije ruski kao prvi ili drugi strani jezik govori oko 455 miliona ljudi. Zbog razvijanja srpsko-ruskih odnosa u poslovnom i ekonomskom smislu, ruski jezik je veoma važan za razvitak karijere.

 

Kursevi ruskog jezika

Kurs ruskog jezika omogućava zainteresovanim kandidatima da s lakoćom savladaju opšte elemente ovog jezika i svoje znanje dovedu do onog nivoa koji je neophodan za aktivno pismeno i usmeno izražavanje u različitim životnim i poslovnim situacijama.

Kursevi su opšteg karaktera, a nastavni planovi usklađeni sa zahtevima CEFR-a (Common European Framework of Reference for Languages) i pripremaju kandidate za polaganje međunarodno priznatih ispita.

Kursevi ruskog jezika odvijaju se kroz:

  • individualnu nastavu
  • rad u paru
  • grupni rad

Grupe obuhvataju maksimalno osam kandidata, što omogućava aktivno i ravnopravno učestvovanje svih polaznika u nastavnom procesu.

Опис није доступан.Online nastava ruskog jezika

Najsavremenije metode učenja stranog jezika dostupne su i kroz online nastavu (Zoom, Skype, Viber) Nastava je moguća individualno, u  paru ( poluindividualno) i grupno do 8 polaznika.

Iskoristite prednosti online nastave gde Vam mesto vise nije prepreka! Dok ste na putovanju ili ležite u svom udobnom krevetu, uštedite svoje vreme i izaberite mesto koje Vama najviše odgovara za učenje!

 

Prijavite se na kurs iz ruskog jezika preko naše online prijave –>

Ruski za velike i male - porodični paket