kurs italijanskog jezika

 

 

 

 

 

Ako ste zainteresovani za kurseve italijanskog jezika… 

…postoji zaista puno razloga za takvu odluku. Jer, muzika je predivna, hrana….mmmmm fantastična, duga istorija, lep i melodičan jezik… – doneli ste odličnu odluku!

A tek da znate, mi imamo i učionicu koja se zove Rim tj. Roma, i u njoj imate pun osećaj kao da ste već tamo na Apeninima! (Što možete da vidite i na slici u nastavku). Moderna literatura, naši predavači koji svojim znanjem i lepom energijom daju pun doživljaj u učenju, jesu odlična osnova za učenje italijanskog jezika. Jasno je: iako želite da učite italijanski zbog posla, ljubavi, muzike, hrane, istorije, kulture…u pravu ste! To je odličan motiv! Na pravom ste mestu. Želimo vam učenje u kome ćete uživati i radovati se svakom času!

 

Kurseve italijanskog jezika u Centru za edukaciju NS PRO GROUP možete pohađati kroz individalnu ili grupnu nastavu

Grupe broje maksimalno osam polaznika. To omogućava aktivno i ravnopravno učestvovanje svih polaznika u nastavnom procesu.

Kurs italijanskog jezika preko Skype-a

Ukoliko Vam je komlikovano da dolazite do naše škole, ili ukoliko se ne nelazimo u Vašem gradu, i dalje smo u mogućnosti da Vam pomognemo u učenju!

Nastava preko Skype-a omogućava Vam da u vreme koje Vama odgovara pohađate nastavu i da napredujete tempom koji Vi određujete! Pozovite nas na 060/0422-004 i zakažite svoj 1.čas!

Prijavite se na kurs iz italijanskog jezika preko naše online prijave –>

Osnovne karakteristike italijanskog jezika

Italijanski jezik spada u romanske jezike i govori ga 62 miliona ljudi i oficijelni je jezik u Italiji, San Marinu i u kantonima Ticino i Grigioni u Švajcarskoj. Italijanska abeceda ima 21 slovo. U poređenju sa našim jezikom, vidimo da nedostaju j, k, č, š , ž, i da ima slovo q .Standardni italijanski jezik zasnovan je na firentinskom narečju. Ima duge samoglasnike za razliku od drugih romanskih jezika, npr. španskog ili francuskog jezika.

Kurs italijanskog za celu porodicu