kurs italijanskog jezika

Kurs italijanskog jezika namenjen je deci i odraslima koji žele da nauče ili čak da usavrše svoje znanje koje bi im zmačilo za studiranje ili rad u Italiji. Postoji zaista puno razloga za takvu odluku. Jer, muzika je predivna, hrana….mmmmm fantastična, duga istorija, bogata kultura i umetnost, lep i melodičan jezik…

A tek da znate, mi imamo i učionicu koja se zove Rim tj. Roma, i u njoj imate pun osećaj kao da ste već tamo! (Što možete da vidite i na slici u nastavku). Moderna literatura, naši predavači koji svojim znanjem i lepom energijom daju pun doživljaj u učenju, jesu odlična osnova za učenje italijanskog jezika.

Jasno je: ako želite da učite italijanski zbog posla, ljubavi, muzike, hrane, istorije, kulture…u pravu ste! To je odličan motiv! Na pravom ste mestu. Želimo Vam učenje u kome ćete uživati i radovati se svakom času!

BESPLATNA PROVERA ZNANJA TOKOM CELE GODINE

  • Nastava može biti individualna, poluindividualna (u paru) i grupna.
  • Kursevi za nivoe od A1 do C1.
  • Vršimo pripremnu nastavu za polaganje medjunardno priznatih ispita za italijanski jezik.
  • Postoje redovni i intenzivni kursevi, koji broje maksimalno osam polaznika.
  • Konverzacijski časovi italijanskog jezika su tokom cele godine!
  • Italijanski jezik za celu porodicu! Nastava prilagođena samim potrebama polaznika!

 

Опис није доступан.Kurs italijanskog jezika ONLINE:

Ukoliko Vam je komlikovano da dolazite do naše škole, ili ukoliko se ne nelazimo u Vašem gradu, i dalje smo u mogućnosti da Vam pomognemo u učenju!

Nastava preko Skype-a omogućava Vam da u vreme koje Vama odgovara pohađate nastavu i da napredujete tempom koji Vi određujete!

Online nastava je moguća putem Skype, Zoom ili Viber aplikacije.

Pozovite nas na 060/0422-004 i zakažite svoj 1.čas!