kurs grčkog jezika

Bez ikakve dileme, učenje grčkog jezika predstavlja najveći užitak polaznicima naše škole!
Došli ste da učite, a na času pevate najnovije pesme Remosa ili Vertisa i učite… Došli ste na čas, a naučili ste čuveni Sirtaki da igrate, a i dalje učite i napredujete!
Zatim, i nimalo slučajno, iznenadi vas veče grčke kuhinje! UŽIVAJTE U NASTAVI SVIM ČULIMA!

Zbog toga je učenje grčkog jezika izuzetan doživljaj! Naši polaznici kroz nastavu prolaze uživajući i radujući se svakom sledećem času.
Ne treba nikada zaboraviti da su nam Grci susedi vekovima. Od njih smo primili hrišćanstvo i naučili sve o našoj pravoslavnoj veri. Od njih smo dobili i alfabet koji smo pretočili u našu azbuku. Sveto pismo je prevedeno sa grčkog jezika. Grčki je vekovima bio međunarodni jezik.
U današnje vreme, kursevi grčkog se uče iz ljubavi, iz radosti, jer nas sve lepo veže za Grčku, ali naravno i zbog posla jer mnogobrojne turističke agencije organizuju letovanja u Grčkoj, gde poznavanje istog može biti velika prednost u mnogim trenucima.
U grupama se polaznici lako upoznaju i mnogi nastavljaju druženje i nakon završetka kurseva.
Učenje uz savremene metode, dobru zabavu i druženje čini kurseve grčkog jezika u našoj školi nezaboravnim! Utiske sa časova ćete prepričavati prijateljima!

Dobro došli! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! 

Nastava grčkog jezika, organizacija i nivoi

– Nastava se odvija se kroz individualni rad, rad u paru ili kroz grupnu nastavu.

– Grupe obuhvataju maksimalno osam polaznika, što omogućava aktivno i ravnopravno učestvovanje svih polaznika u nastavnom procesu.

– Nastava obuhvata nivoe od A1-C1.

Nastava je moguća u prostorijama naše škole ili ONLINE putem Zoom / Skype ili Viber aplikacije!

Od sada u našoj školi možete da učite grčki jezik i kroz ONLINE nastavu putem Skype, Zoom ili Viber aplikacije.
Klasični kursevi grčkog jezika nemaju dovoljnu prilagodljivost potrebama savremenog čoveka kome je online komunikacija postala sastavni deo poslovanja i pa i privatnog života.
Zbog veoma zgusnutog rasporeda obaveza na poslu i kod kuće, većina polaznika nekog od kurseva stranih jezika, biraju baš ovaj način obuke pošto se on u potpunosti prilagođava potrebama samog polaznika.
 
Pozovite nas na 060/0422-004 i zakažite svoj 1.čas!

Prijavite se na kurs iz grčkog jezika preko naše online prijave –>