kurs grčkog jezikaBez ikakve dileme, učenje grčkog jezika predstavlja najveći užitak polaznicima naše škole!

Jer, došli ste da učite, a na času pevate najnovije pesme Remosa ili Vertisa, i učite… Došli ste na čas, a naučili ste čuveni Sirtaki da igrate, i i dalje učite i napredujete!

A onda i nimalo slučajno, iznenadi vas veče grčke kuhinje! UŽIVATE U NASTAVI SVIM ČULIMA!

Zato je učenje grčkog jezika izuzetan doživljaj! Naši polaznici kroz nastavu prolaze uživajući i radujući se svakom sledećem času.

Ne treba nikada zaboraviti da su nam Grci susedi vekovima. Od njih smo primili hrišćanstvo i naučili sve o našoj pravoslavnoj veri. Od njih smo dobili i alfabet koji smo pretočili u našu azbuku. Jedino što nismo propričali grčki, već smo zadržali naš staroslovenski u ta davna vremena. Sveto pismo je naravno prevedeno sa grčkog jezika. Grčki je vekovima bio međunarodni jezik. A u današnje vreme, kursevi grčkog se uče iz ljubavi, iz radosti, jer nas sve lepo veže za Grčku, i zbog posla, jer mnogobrojne turističke agencije organizuju letovanja u Grčkoj, gde poznavanje grčkog može biti velika prednost u mnogim trenucima.

 

U grupama se polaznici lako upoznaju i mnogi nastavljaju druženje i nakon završetka kurseva.

Učenje uz dobru zabavu i druženje čini kurseve grčkog jezika u našoj školi nezaboravnim! Utiske sa časova ćete prepričavati prijateljima!

Dobro došli! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Nastava grčkog jezika, organizacija i nivoi

– Nastava se odvija se kroz individualnu nastavu, rad u paru ili grupni rad.

– Grupe obuhvataju maksimalno osam polaznika, što omogućava aktivno i ravnopravno učestvovanje svih polaznika u nastavnom procesu.

– Nastava obuhvata nivoe od A1-C1.

Prijavite se na kurs iz grčkog jezika preko naše online prijave –>