kurs francuskog jezika

Kurs francuskog jezika koncipiran je tako da osposobi polaznike da vode aktivnu pismenu i usmenu komunikaciju u svakodnevnim životnim i poslovnim situacijama na ovom jeziku. Nastava francuskog kod nas se radi po najsavremenijim metodama i literaturi.

Nivoi i tipovi nastave:

Nastava se može odvijati kroz individualni rad, rad u parovima, ili u grupama.

Grupe broje maksimalno osam polaznika što omogućava aktivno i ravnopravno učestvovanje svih polaznika u nastavnom procesu.

Nivoi: A1-C1.

Kod nas je takođe moguće ići na pripremu za ispite : Delf A1, A2, B1, B2+CD – (Preparation à l’examen du DELF A1, A2, B1, B2

BESPLATNA PROVERA ZNANJA TOKOM CELE GODINE

Опис није доступан.

Kurs francuskog jezika, njegov značaj i korisnost

Francuski jezik nije izgubio na svom značaju, kako to može da izgleda na prvi pogled. Ovaj jezik se i dalje veoma aktivno uči, jer ima dosta razloga za to. Ovde navodimo samo neke od njih.

  • Francuski jezik u istoriji bio je jezik društvene elite i simbol obrazovanosti i elegancije. Danas se taj trend preneo na svet mode i visokog stila življenja širom sveta. Mnoge reči iz sveta mode i one koje ga označavaju, imaju svoje korene u francuskom jeziku.
  • Francuski jezik je jezik romantike i umetnosti, a francuska filozofija je cenjena i zbog prefinjenosti, preciznosti i analitičnosti jezika na kojemu je stvarana i pisana.
  • Francuski jezik je službeni jezik u preko 30 države sveta. Pored ostalih, on je oficijalni jezik u Ujedinjenim nacijama, Evropskoj uniji i drugim najvišim institucijama sveta. Prema nekim podacima preko 300 miliona ljudi govori francuski jezik.
  • Francuska svake godine primi oko 300.000 stranih studenata, pa Vam poznavanje francuskog jezika može biti izuzetno korisno za upis na visoke škole i univerzitete u toj zemlji, što je i put za dobro zaposlenje.
  • Poznavanje francuskog jezika omogućava vam da pristupite dragocenim izvorima podataka na Internetu, da putujete i upoznajete znamenitosti svih zemalja čiju istoriju je kreirala Francuska.
  • Učenje francuskog jezika otvara vam put u bolju budućnost, oplemenjuje Vašu ličnost i bogati Vaš pogled na svet.

Опис није доступан.

Od sada u našoj školi možete da učite francuski jezik i kroz ONLINE nastavu putem Skype, Zoom ili Viber aplikacije.

Klasični kursevi francuskog jezika nemaju dovoljnu prilagodljivost potrebama savremenog čoveka kome je online komunikacija postala sastavni deo poslovanja i pa i privatnog života.
Zbog veoma zgusnutog rasporeda obaveza na poslu i kod kuće, većina polaznika nekog od kurseva stranih jezika, biraju baš ovaj način obuke pošto se on u potpunosti prilagođava potrebama samog polaznika.

Pozovite nas na 060/0422-004 i zakažite svoj 1.čas!