Kopirajting

PUSTI REČI DA RADE ZA TEBE

kopirajtingŽeliš da pišeš i zarađuješ od toga, ali ne znaš kako da počneš? Ovladaj veštinom kopirajtinga i pusti reči da rade za tebe.

Na internetu svakodnevno nailazimo na bezbroj različitih prodajnih tekstova, ali da li svaki od njih dobije bar delić naše pažnje? Naravno da ne. Saznaj kako da svaki tvoj tekst bude zanimljiv i prilagođen čitaocu kome je i namenjen.

Šta je ono što ćeš dobiti na ovoj radionici?

  • Nove informacije,

  • Praktično znanje,

  • Kreativni i proaktivni pristup,

  • Spremnost da odgovoriš različitim zahtevima klijenata.

Osim osnovnih pojmova kopirajtinga, posebnu pažnju ćemo posvetiti ciljnoj grupi, odnosno onima kojima se obraćamo. Da bi se neki tekst mogao nazvati prodajnim, potrebno je da sadrži 11 tačaka. Da li su sve podjednako važne? Upravo na ovo pitanje ćemo dati odgovor, a spremili smo i ideje za sjajne naslove. Jedan od segmenata ove radionice biće i razlike između pisanja za web sajt i društvene mreže. Znate kako kažu, princip je isti, ali nijanse prave ogromnu razliku.

Radionica je namenjena svima koji žele da nauče nešto novo, poboljšaju svoju pisanu i usmenu komunikaciju.

Prethodno iskustvo i urođena kreativnost nisu preduslovi dolaska na radionicu.

Nakon radionice, bićeš spreman da samostalno pišeš tekstove koji prodaju ono o čemu pišeš i podstiču na interakciju sa onima kojima se obraćaš. Ukoliko te zanima svet društvenih mreža, kopirajting je veština bez koje nije moguće voditi nijednu stranicu, tako da će ti ova radionica otvoriti i vrata community menadžmenta.

Predavač je diplomirana novinarka i master menadžerka za marketing i odnose s javnošću,

Milena Vilotijević, koja svakodnevno primenjuje veštinu kopirajtinga u privrednom i sportskom

sektoru.

Ova obuke je jednodnevna interaktivna radionica u trajanju od šest sati.

Ukoliko Vas zanima, drugi treninzi i obuke ->