Internet marketing

ZAVLADAJTE ONLINE SVETOM

 

internet marketing

Koliko vremena dnevno izgubite na internetu? Neka internet bude vaš saveznik, a ne ubica vašeg vremena. Online svet je pun mogućnosti koje čekaju da budu iskorišćene.

Danas, kompanije više nego ikad vode računa o tome gde se nalaze njihovi potrošači kako bi im na najbolji način predstavili svoje ponude. Savremeno poslovanje nezamislivo je bez aktivnog i kvalitetnog prisustva na internetu.

Naučite kako da vodite društvene mreže, pišete zanimljive objave i lako kreirate jednostavne grafičke sadržaje. Osim toga, pripremićemo vas za sve izazove internet okruženja i omogući vam da postanete internet marketing stručnjak.

Šta je ono što ćete dobiti?

  • Nove informacije,
  • Praktično znanje,
  • Kreativni i proaktivni pristup,
  • Alate koji će vam olakšati rad,
  • Spremnost da odgovorite različitim zahtevima klijenata.

Osim osnovnih pojmova internet marketinga, posebnu pažnju ćemo posvetiti ciljnoj grupi, odnosno onima kojima se obraćamo. Razgovaraćemo o velikom broju internet platformi i njihovoj primeni u promociji različitih tipova poslovanja. S obzirom na to da je sadržaj nekrunisani kralj weba, naučićemo vas kako da pišete na internetu. Na radionici ćete saznati i kako da uspešno vodite stranice na društvenim mrežama. Kako biste uvideli potencijal interneta, bavićemo se i web sajtom, seo optmizacijom i sistemom plaćenog reklamiranja na Google pretraživaču.

Radionica je namenjena svima koji žele da uče i iskoriste sve mogućnosti interneta za promociju sopstvenog ili klijentovog poslovanja. Nije neophodno prethodno iskustvo u svetu internet marketinga.

Nakon radionice, bićete spremni da vodite stranice na društvenim mrežama, osmislite i realizujete planove komunikacije, kao i da upravljate sponzorisanim oglašavanjem na različitim platformama. Radionica će vam pružiti odličnu osnovu za sve vaše sadašnje i buduće projekte u online okruženju.

Predavač je Milena Vilotijević, diplomirana novinarka i master menadžerka za marketing i odnose s javnošću. Obuka se realizuje u dva susreta po šest sati.

Ukoliko Vas zanima, drugi treninzi i obuke ->