programiranje

Programiranje: Edukativni centar Ns pro group Novi Sad, izvodi obuke koje obuhvataju programiranje, softversko inženjerstvo, dizajn i implementacije softverskih rešenja širokog spektra alata, jezika i tehnologija (Visual Studio, Visual Studio .NET, C, C#, SQL, ADO .NET, ASP .NET, PHP, Java i dr.).

Kursevi za programiranje:

Svi kursevi podrazumevaju početne i napredne nivoe. Kursevi su potpuno prilagođeni potrebama kandidata. Svaki polaznik tokom kursa radi na svom računaru, a nastavni plan obuhvata kako teoretske delove, tako i praktični rad kako bi se polaznici osposobili za samostalno korišćenje bilo kog od navedenih programa.

Prijavite se na neki od kurseva iz programiranja preko naše online prijave –>

PHP i MySQL

To su popularne tehnologije otvorenog koda, savršene za brz i efikasan razvoj Web aplikacija koje rade sa bazama podataka. PHP je moćan jezik za pisanje skriptova, koji omogućava programerima da brzo prave složene Web aplikacije.

MySQL je brz i pouzdan sistem za upravljanje bazama podataka, koji se dobro integriše u PHP i pogodan je za dinamičke aplikacije koje rade na Internetu. Razvoj aplikacija za Web opisuje kako se kombinacija PHP i MySQL može upotrebiti za izradu efikasnih interaktivnih Web aplikacija.

Nastavni proces započinje osnovama jezika PHP i načinom izrade i korišćenja MySQL-ove baza podataka, a zatim se prelazi na upotrebu PHP-a za rad sa bazom podataka i serverom.

C++

C++ je veoma bogat i složen programski jezik. Ovaj kurs vas vodi kroz tipove podataka i nizove, pokazivače, kontrolu toka, funkcije, generičko programiranje i STL, generičke algoritme, klase, konstruktore i destruktore, polimorfizam i nasleđivanje, apstraktne klase, šablone itd.
Kurs C++ je koncipiran tako da polaznici uče kroz konstrukt znanja rešavajući postavljene probleme, učeći na taj način svojstva C++ jezika. Znanje stečeno na predavanjima polaznici proveravaju na završnom ispitu, koji je vremenski ograničen i podrazumeva nadzor stručnih lica.

VISUAL BASIC

VISUAL BASIC možete da koristite na zabavan i lak način. Naučite da napravite izuzetne programe za Windows OS.

Osnove programiranja na Visual Basic programu:

– Izrada privlačnog korisničkog interfejsa: tasteri, okviri i trake za pomeranje sadržaja,

– Ovladavanje glavnim menijem, podmenijem, padajućim menijem i pomoćnim menijima,

– Praktična primena objektno orijentisanog programiranja u Visual Basicu,
Ugradnja sopstvene ActiveX kontrole u aplikacije,

– Čuvanje i učitavanje informacija uskladištenih u bazama podataka, poput onih iz Microsoftovog Accessa.

Kompjuter za velike i male - porodični paket